FINBESÖK HEMMA HOS OSS

Hemma hos pappa igen och nu har vi min favorithund på besök, nämligen fasters hund James! Han är en collie, nämligen världens snällaste och finaste hund :) jag och pappsen har varit på en lite längre promenad med honom tidigare, men ska ta med han på en sista runda nu innan sängen. Sen upp halv 7 imorgon och ta en långis innan frulle, det är då det förbränner som bäst! Me likey.

Ny vecka, nya tag. Jag fyller år om 3 dagar, wiho! Så det blir fikakalas hos mig för familj och släkt på torsdag. Och på fredag blir det party med mina närmaste vänner och sen utgång såklart!
Mer om det senare :)

Nu ska jag ta ut james på en pissrunda, sen är det nattinatti!
Godnatt!

(vet att min blogg är tråkig men har inte så mycket att komma med just nu..)

BACK IN BUISNESS

Har inte varit så aktiv senaste dagarna, det beror på att min dator har haft/har virus.. Det har inte hänt mycket förutom festen hos lasse igår, min kära vän flyttar till norge på tisdag. Han kommer vara där i 6 månader, så det var en avskedsfest för honom. Trist att han ska åka! Men vi hade riktigt skoj igår :) Det började hos lasse och sedan for vi vidare till ms bränna som hade bartömning och sen slutade vi kvällen med "efterfest" i jessicas husvagn. Dock så försvann elins telefon.. Fan!

Har sovit i typ två timmar, funderar starkt på att bara ta en dusch och sen sova för natten. Blev inte många timmars sömn inatt. Men samtidigt vill jag ta en promenad, men känns som att tröttheten överväger promenaden. Tänk så härligt med ett bad med tända ljus?! Åh det blir det nu ;-)

Svar till anonym:
Tack :) Jag minns typ inte vilka märken jag använt, har bara slingat tre gånger. Men nu senast jag slinga så använde jag blonderingsmedel. Mycket bättre faktiskt, mer färg så man behöver inte oroa sig för att det inte ska räcka! Kram :)


TEKVÄLL PÅ BALLIS MED GIRLSEN

Jag, jessica och elin har haft en tekväll på min balkong efter att vi varit duktiga och promenerat! Vi har haft väldigt roligt ute på ballis, t ex när vi skulle hålla oss från att svära(vilket var väldigt svårt). Speciellt för elin som två gånger sa såhär:
"Det är så jävla pip kallt ute"
"***** är så jävla pip"
 
Vi skulle säga pip istället för en svordom eller helt enkelt inte svära. Men elin lyckades inte, fast det gjorde egentligen ingen av oss! Prova själv hur svårt det är..

Nu ska jag nanna kudde, ska bli skönt. Är trött och känner mig fortfarande lite sjuk :/
Så godnatt och sovgott! :-)

STAN HELA DAGEN

Hemma efter en heldag på stan, där har jag gjort en massa ärenden & idag började våran APU, efter några missförstånd eller vad fan det var så jobbade jag i allafall i tre timmar. Med inte så JÄTTE sköna skor, dvs med klack. Inte så farligt hög direkt men det tar av att stå och gå i tre timmar vill jag lova.. Nåja, trevlig personal så jag kommer förhoppningsvis triva på VILA :) Nästa vecka ska jag lära mig kassan, spännande!

Men nu blir det en powerwalk med jessica, see ya!
PUSS

HELDAG HOS VÄRLDENS BÄSTA FASTER

Från och med att jag sluta vilket var klockan elva så har jag varit hos faster hela dagen, även hämtat min kusin sara på kallax där vi såg Robert Aschberg. Kanske någon grannfejd här i norrbotten? I belive so. Sedan har vi gjort palt, fasters palt är det bästa! Även kusin sandra med familj kom så jag har varit med släkten idag. Inte ofta det händer så det var på tiden. Fick en ram man hänger upp på vägen där man kan ha tre kort i, jätte fin var den & så fick jag ett par mysiga tofflor, hon är så gullig :)

Det var tänkt att ta en promenad med jessica nu när jag kommit hem, men hon har somnat för natten och det är väl lika bra, jag känner att jag börjar bli sjuk. Perfect timing?! Not.
 
Nåja, blir sängen snart men först en kopp té. Måste kurera mig, får inte bli sjuk nu!
Puss & kram.


DAGS FÖR SÄNGEN

Det går verkligen fort att promenera när man har någon att prata med eller bra musik i öronen. Tummen upp för det! Imorgon blir det en promenad med Erica och självklart en cykeltur till skolan!

Men nu blir det sängen så godnatt! :-)


TJUGOFEMTE AUGUSTI

Packat väskan och nu ska jag till mami. Det var ett tag sen jag var där så behöver lite catch up time med henne :-) Planerna för ikväll är att hänga med jessica, vi ska bla ta en promenad, som sagt mitt nya liv har börjat! go go go!

Vojvoj, 3an är ingen lek.. Men jag, natta, sandra och emma har en väldigt bra projekt och affärsidé. Får bara hoppas på att andra också tycker den är bra! Imorgon får vi spåna lite mer i våran idé.. Så skolan är igång, men vi har inte börjat gå efter schemat än. Nästa vecka börjar allvaret! Längtar INTE.

tack frida och malin för dem fina kommentarerna ♥

Puss!

IT'S TIME FOR A CHANGE

Ringde erica och ville ha med henne på en powerwalk men den jäkeln tofflar istället ;-) Nu är det dags för ett nytt liv, skaffar snart kort på inpuls igen och jag kommer köra hårt. Jag har ett mål och har man det så är det bara att kämpa! Jag önskar att jag var mer envis än vad jag är. Jag ger upp för lätt. Det är min största svaghet. Nu är det dags att börja tro på sig själv för jag kan om jag vill. Ska hitta tillbaka till den självkänsla jag hade en gång i tiden. Nu jävlar!
say goodbye to the old erica.


and say hello to the new one.


CHECK THIS OUT


Såg just dessa filmer.
Har ni inte sett dom, se dom!! :-)

BILDER FRÅN I LÖRDAGS

Haha efter att ha kollat igenom dessa bilder så blir det bara några stycken som ni får ta del av..

 
 
  
sen spåra det.....

BACK IN SCHOOL

var första skoldagen avklarad, den var väldigt onödig. Började 9 och slutade 9.35! Men fick mig lite träning, cyklade till och från skolan så tummen upp på det! Det känns väl sisådär att skolan börjat igen, det positiva är att man går tillbaka till sina rutiner och det är bara ett år kvar så nu är det bara att köra hårt :)
Sen får jag ju träffa tjejerna igen ♥

Min ursäkt till dåligt bloggande igår är en alldeles för bakis erica. Har nog aldrig mått så illa och har nog aldrig varit så onykter som jag var i lördags, haha. Så jag spenderade min söndag i soffan och glodde tv, det var skönt. Nu ska jag slappa och kolla någon film, är tröttare än tröttast. Sen kommer det bilder :)

DAGS ATT GÖRA ETT RYCK

Hej :)
Är så himla seg idag och jag har så himla mycket att göra så börjar bli lite småstressad. Men om några timmar kan jag andas ut och då är jag partypinglan numero uno ;) Ikväll blir det pizza, lekar, fulla människor och det viktigaste av allt är att vi firar dollan som nu är en vääääldigt stor flicka. Hela 17 år! Om 12 dagar är jag myndig, deni! 

Nä dags att börja cykla iväg, först till mamma, sen till stan och möta olivia och sen blir det att handla och fixa och trixa tills dem andra kommer :-) Have a nice night, i will ;* 



BIGBROTHER TIME!

Det blev ingen bildvisning idag, har inte haft någe tid :) Och nu ska jag bädda ner mig i sängen och se lite bigbrother och sen blir det att nanna kudde, upp tidigt imorgon för att inhandla en present åt min dollan och sen ska vi fixa och dona inför hennes födelsedagskalas så imorgon vankas det fest med mina brudar :) Så antar att vi ses i dimman imorgon då ;-) he-he-he.

Puss och kram!

HEMMA I LULEÅ

Nu har jag fått min nya mobil och den håller på att laddas, så snart ska jag få inviga den. Jag längtar :-)
Skitsnygg är den! Idag har vi främmande så vi ska äta tacos och mysa på hela kvällen :-)

Update med bilder från kalixtrippen kommer senare =)

kramis!


DET ÄR INGEN VANLIG DAG

.. FÖR DET ÄR OLIVIAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
GRATTIS TILL MIN DOLLAN PÅ 17ÅRSDAGEN! :-)
Idag ska vi inviga min och olivias specialtårta, vi får hoppas att den smakar :) Så idag är det kalas!

Have a nice day, i will ;*

FREDAGSFOTNINGEN



PHOTO BY; CONNY JOHANSSON.

Tre bilder från fotningen på fredag 14/8.
väntar med spänning på resten :)



ERASED

När det kommer till kärlek och känslor så existerar inga halvalternativ, vi är som frusna höstlöv för vinden. Det spelar ingen roll att man planerat hela sina liv ihop. Det är bara  av, över och ut. Slut. Definitivt utan återvändo. Den man litade mest på, den som tills alldeles nyss var ens hela liv, dag och natt, innanför och utanpå. Den som lovade.  Lovade i ord om och om igen "Jag är din och du är min. Du är mitt liv, osv." Med en enda mening bryts löftet, alla löften "Jag vill inge mer, det är slut." Du är maktlös avdin avgrund av sorg och svek. Dagen efter ska VI inte finnas, inne minnas, inte prata.
Det är som en död. Vi finns inte för varandra. Glömma, gräva ner och gå vidare. Ilskan, sveket, man vill skrika rakt ut, men vad hjälper det? Löftet betyder ingenting, det är tomt.

ARTONDE AUGUSTI


Idag kör jag på mjukisar och ett enkelt svart linne, slappt och skönt =)
Min morgon var toppen, jag och olivia fick frukost på sängen av min pappa. Han är bäst :) Efter vi njutit av en frukost i sängen så for vi på dollarstore, jag och pappa har handlat lite till mitt rum. Nu saknas bara en ny byrå och min stora säng från mammsen. Sen har jag ett snyggt rum :)

Nu ska jag och pappsen äta kyckling och ris, mums!

SJUTTONDE AUGUSTI

Ikväll har man finbesök, dvs olivia öhman såklart :-) Vi har gjort middag och sen bara legat i sängen och kollat på bigbrother. Och nu ska vi strax gå till Davve och umgås med honom. Det lär väl sluta med att vi sitter och spelar chicago hela kvällen :p Sen far jag och dollan hem till mig och sover så jag ska skeda med bäästis ikväll ;-*

Have a nice night!
PUSS


NY MOBIL SNART


Beställde denna idag, så den är min om 1-3 dagar ;-)

GRATTIS GUMMAN!


GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN PÅ 18ÅRSDAGEN!
I LOVE YOU


och grattis till vickan och evelina som också fyller år idag ;*

KNOCK YOU DOWN



Min fredag i bilder :)



Gårkvällen var helt okej, det bästa med kvällen måste ju ha varit våran underbart goda middag :) Vi grilla kyckling och kött, och så gjorde vi sallad och pommes till. Det satt himla fint i magen :-) Sen skojade vi på och drack lite vin hemma hos jessica. Sen for vi en sväng till elina som hade fest, det var jätte kul att träffa mina gamla klasskamrater, man har såna minnen med dem :-) Och hanna var också där, kul! :-) Slocknade sedan hos jessica vid tvåtiden, det var skönt.

Nu ska jag äta middag och sedan ska jag vänta in jessica och emilia, ikväll ska det flottas! YUMMM.

LEGAT I SÄNGEN HELA DAGEN

Seg är bara förnamnet på mig idag. Har legat i sängen fram tills nu, kollat bigbrother hela morgonen. Avsnitten från 2006, dem är ju så bra! Men nu har jag gjort lite nytta, lagt köttet i marinad för ikväll ska det grillas med tjejerna :-) Det ska även drickas lite vin, amen så mysigt!


Haha, alltså man skrattar lika mycket varje gång åt denna!


Nu blir det en dusch,
puss!

SUVERÄN FREDAG

trött, tröttare, tröttast..

Min fredag har varit suverän så nu kommer jag sova gott. Fotningen gick jätte bra och det var jätte kul, längtar tills jag får bilderna :-) Conny är en sån bra fotograf och det är kul att fota med honom. Efter att vi fotat så blev det frasses med emilia och frida, onyttigt men förjävla gott ;b Efter vi ätit så gick vi till Thomas, det var jätte kul att träffa alla. Vi kollade film och snacka skit och hade det jätte trevligt och mysigt. Jacob och Macke körde hem oss, gullisar :-)
Tack ni som gjorde min fredag så himla bra. my favourites ♥


Bilder från ikväll kommer nog imorgon, så håll utkik =)

Nu ska jag sova, goodnight ;-*

BODEN HELA KVÄLLEN

Snart åker jag med bussen till boden där det först blir att fota sig och efter det umgås med dem bästa :-)
Ha en bra fredag ;-*

SILLY BOY


Rihanna feat lady gaga - silly boy

Jag som tänkt göra en tidig kväll, men ett samtal från my bitch ändrade allting.
 Får sovsällskap inatt & inte klagar jag ;-)

Good night, sleep tight!


BEAUTIFUL GIRLS



That's what i call beaty

MY AMERICAN GIRL

I'm happy! Pratade nyss med Alice på skype :) Vi pratade över en timme, det finns alltid en massa att prata om med henne. Samtalet bara rullar på :-)

My american girl ♥

Det blev ingen promenad med erica, är så trött idag och måste i säng tidigt och upp tidigt!
Det är mycket som ska göras imorgon, men kul ska det bli :-) Boden here i come!

I'VE GOT SOM PLANES FOR TOMORROW

Det blev en nachotallrik till middag, yummie!


Imorgon blir det boden, först fotning klockan 15 och sen ska jag umgås med mina favoriter som jag inte gjort på alldeles för länge. Vad jag vet nu så far jag med min älskade syster, kanske någon mer hakar på, jag vet att frida var sugen så ska slå henne en pling :-)

Nu ska jag plocka ihop kläderna och sedan traskar jag till Erica :-)


jag i början av sommaren.

puss&kram


TRETTONDE AUGUSTI

Jag tog en promenad från olivia, svängde förbi wårellarna en sväng och sedan fortsatte jag promenaden hem till papi. Så nu är jag här, riktigt trött så en svalkande dusch får mig förhoppningsvis piggare! Pappa envisas om att beställa hem pizza ikväll så blir nog det, men sedan blir det en promenad med Erica så behöver inte ha fetångest :-) Så det jämnar ut sig.

I can do what she can do, so much better.

HE-HE-HE

Du vet att du lever i 2009 om:

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.


2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.


3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.


4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.


6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inlog


6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.


7. Du läser listan flinar och nickar.


8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.


9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.


10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.


11. Nu skrattar du åt dig själv.


12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det


MYSKVÄLL MED DOLLAN

Jag och olivia har bara legat i sängen och pratat om allt mellan himmel och jord, självklart thailandresan. Oj så vi längtar ;-) Nu ska vi slå på en film och bara myyyysa! Love my dollan ;-*


my bff

TOLFTE AUGUSTI


Chillhäng i soffan! :-)

Jag och sis fixar käk just nu, parisare och pommes ;b och sen far jag till min efterlängtade olivia!
puss och kram ;-*

ONSDAG

morning sunshines!

Snart blir det en sväng på stan, jag ska vara smakråd för jacob som ska köpa nya skor! Sen far vi hem till mig och snackar skit med papi :-)  Sedan far jag till olivia och äter sover över hos henne, ska bli mysigt att bara vara med henne. Vi behöver det! Det lär ju bli mycket snack om Thailand ;-) Vi far inte den 30e december, det blir den 4e januari istället! Jag längtar ihjäl mig.



I WILL ALWAYS LOVE YOU



my very best, forever and ever.

är så lyckligt lottad att jag har dessa tjejer. Vill tacka er för att ni alltid finns vid min sida, min kärlek till er är oändlig.
 I'll love you til' the day i die.

DESTINYS CHILD - SURVIVOR


Lyssna på texten.
I'm a survivor


YESTERDAY ALL MY PROBLEMS SEEMS SO FAR AWAY

Good morning sunshines!
Det var en händelserik kväll igår, haha. Det blev lite knas, men samtidigt var det mycket trevligt :) Till en början i allafall! Dagens planer är att vara med bella, bara jag får tag på den nöten :-) Man lär väl bli bortskämd hos henne, vilket man alltid annars blir, he-he. Hon är en generös kvinna! Det blir trist att lämna johanna, har ju varit hos henne sen i fredags. Så jag kommer sakna johanna & sara väldigt mycket men förhoppningsvis så ses vi snart igen :-) Puss på mina tjejer!

Bilder från igår

 
 

 
 

Bästa vänner sen dagis, bästa vänner föralltid <3


SYSTERSONEN 1 ÅR

Okey, klockan är över tolv så alltså IGÅR så fyllde min älskade systerson 1 år.


Mosters lilla älskling blir bara större och större :) Se så söt han är!

TIONDE AUGUSTI

Idag har man inte gjort ett piss förutom städat johannas lägenhet, eller det var väl mest hon som städa. Hennes fläkt har gått sönder så det är helt sjukt varmt här inne i hennes lilla etta! Ikväll ska vi hänga med våra nya mates från Litauen, ha en avskedskväll :-) Mer än så blir det inte. Sista natten jag skedar med johanna, imorgon är belly den lyckliga ;-) Och på onsdag blir det hemgång, då är olivia den lyckliga ;-) eller?

PUSS!

MYSKVÄLL MED BRUDARNA

Den bästa söndagen på länge, har nog inte skrattat så här pass mycket på länge! Men när man har ett sånt bra sällskap som jag har så kan det bara inte vara tråkigt :-) Nu står kladdkaka med glass och skräckis på schemat! ;-)


Kvällens film!


SOL OCH BAD HELA DAGEN

Åh vilken underbar dag! Det blev inge storforsen, istället blev det strandhäng. Så idag har vi solat och badat hela dagen. Nu är man helt slut så det blir en väldigt lugn kväll för oss. Vi ska väl en sväng förbi Dany och Eddie och sen blir det tjejkväll med film :) 

 Nu ska jag vara social!
Hejsvejs :)

TREVLIG OCH NYKTER LÖRDAGKVÄLL

What a night! Har haft jätte trevligt. Vi lärde känna nytt folk på stranden idag, från Litauen. Så vi har hälsat på dem ikväll på campingen. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord, det blev mycket skratt också. Det är så kul att lära dem nya ord, och när dem inte förstår vad vi säger kan vi sitta och snacka om vad som helst och tro mig, vi har skrattat åt det vi har lärt dem.. Ni skulle bara veta ;-) Imorgon ska vi ta med dem till storforsen så ska dem få se på äkta vara! Det blir nog trevligt. Vi svenska medborgare har det väldigt bra, nu får man sluta klaga och vara bortskämtd. Istället ska man vara glad för att man bor här och att reglerna vi har finns. Vi har det nästan för bra.

Nu ligger vi i sängen, ska sova så man orkar upp imorgon. Trött är bara förnamnet..
Goodnight, sleep tight!

SOMMAR OCH SOL

Godmorgon!
Solen skiner här i Älvsbyn, underbart! Nu ska vi gå och köpa en kycklingbaguette och sen blir det att lägga sig på stranden och sola och bada en massa :) Have a nice day, i will ;-*


ÄR MED MINA FAVORITER

Jahapp, nu var det äntligen färdigjobbat, nu är det bara att vänta på finlönen som kommer i slutet av augusti :-) Tiden har gått väldigt fort och det beror nog på att jag har dem bästa arbetskamraterna & handledaren som man kan tänka sig! Jag kommar sakna 08an, hummerN och mallan ;-)

Nu är jag i alla fall i Älvsbyn, är med johanna och sara. Snart ska vi ta en promenad till selholmen och bada sig lite va ;-) Sen blir det en massa mys ikväll :)

Dagens(alldeles nyss):
Johanna; Alltså tar det längre tid för håret att torka nu när det är rötmånad?
Jag ger henne en blick som får henne att fatta att det var en jävligt dum fråga, sedan blir det ett skrattkalas! Haha johanna är verkligen blond, always been always will!

SOMETIMES LOVE JUST AIN'T ENOUGH

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go
.. release me


Goodnight, sleep tight!

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Det har blivit lite ändrade planer inför imorgon, tanken var att vi skulle ut och äta på baan thai, jag och mina kära arbetskamrater+min arbetsledare och efter det skulle vi sluta. Men nu har chefen tydligen bestämt att vi ska fika och utvärdera halv tre med honom. Kul? Njae. Det innebär att det inte blir att fota imorgon, trist. Men får vara glad för att det är sista dagen och att jag ska till johanna :-) Fotningen får vi ta en annan dag. 

Ligger i sängen och lyssnar på denna låt;
.
 
Tänker på min kära farmor när jag hör den. Björn sjöng den på begravningen och det var så fint. Min farmor finns med mig föralltid, men saknaden är enorm. Love her ♥

MER BILDER FRÅN RIX FM



Har inte riktigt fått grepp om picasa än.. Men snygga bilder va? ;-)

MYS I SÄNGEN

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och myser med min käre dator som jag typ gjort hela dagen?! Men imorgon blir det andra bullar, då ska det fixas här hemma. Lägenheten ska storstädas och mina ikeagrejer ska upp, ska fota min fina tavla då också så ska ni få se :-)

På fredag far jag till min älskade johanna, vet inte hur länge jag stannar, tar det som det kommer. Catch up time med johanna behövs kan jag lova! Innan det kanske det blir fotning i boden :-) We'll see!

ångest ångest ångest ångest.. ibland blir jag bara så himla trött på mig själv!
och jag saknar mina underbara vänner i boden, mina favoritkillar ♥


Snart ses vi gumman!

ALREADY GONE, NEW SHOES




FEMTE AUGUSTI

Det var verkligen inte roligt att trimma hela morgonen när solen stekte på som tusan! Sedan var vi i fläktrummet och spola av grejerna där det är en massa flugor i. Det gillas inte! Men jag, sandra och malin tog oss ett svalkande dopp på rasten, det var gudomligt! ;) Har knappt badat i sommar, inte hela kroppen i allafall så första gången var IDAG med mina bruuudar! Vi hade väldigt svårt att ta oss upp så vi fick simma i land vilket gjorde att vi blev lite sena, det gillades nog inte så mycket av rikard, han kan nog vara less på oss många gånger men han har inte mage att säga åt oss ;-)

DAGENS:
Jag; Men vi tycker att du är snäll rikard.
Rikard: Det skiter väl jag i.
Alla: HAHAHAHA!

Tro mig, vi har faktiskt kul på jobbet också, vi skrattar varje dag :-)


 
Trötta tjejer!

 
Fixar och donar i mysiga fläktrummet.

SCHTEEKIGT VÄDER

Heey!

Vilken schteeekig dag, hade gärna legat och pressat med kokosolja över kroppen istället för att trimma, sopa och skotta grus i äckligt varma arbetskläder.. Men vad gör man? Jo man gör byxorna till shorts ;-) Smart va? yes indeed.

Nu ska jag ta mig en dusch och efter det ska jag på mission ;-) Nyfikna?

Puss&kram

JAG SER FRAMEMOT

 
Det närmar sig :-)


HEMMA HOS PAPPA IGEN

Nedräkningen börjar, en månad kvar tills jag äntligen är myndig! ;-)

Har precis kommit hem till pappa, vi har storhandlat och hämtat lite grejer från mamsen. Nu ska jag stanna här ett tag, det ska bli skönt. Har saknat min papi! Ikväll blir det bara lugnt, har klippt gräs hela dagen så är tröttare än tröttast. Jag är verkligen glad att jag har sandra och malin på jobbet, vi har så kul tillsammans, PUSS PÅ ER! :-)

du är död för mig!

TREDJE AUGUSTI

GODMORGON!
Det blir ingen cykeltur för mig, jag råkade försova mig lite. Så jag åker med mami :-) Efter jobbet ska jag nog till olivia och äta med henne och umgås. Det var ett tag sen vi umgicks bara jag och hon så det blir nog mys.

Ser inte fram emot att jobba till halv fyra, men är inne på sista veckan nu så det är bara att bita ihop!
Have a nice day :-)

SÖNDAGKVÄLL

Nu är det dags för sängen, imorgon ska jag upp tidigare än tidigast nämligen 5.30. Jag ska cykla från mjölkudden till svartöstan, känns enormt jobbigt pga att det är så tidigt men HEY det är träning och det gillar vi ;-)

Godnatt och sov så gott :-)


Sandra agerar klippa filter-mästare en dag på jobbet.

KALASET I BILDER

Backstage på rix fm! ;)

Med peter från Basic element.

 
Med andrea från basic element och med Kim.


Med Martin Stenmark.

Med en kille från H.E.A.T


Och bilder från igår(lördag):
 
 
  



SLUT PÅ DET ROLIGA

Denna helg har uppnått mina förväntningar, jag har haft jätte roligt, så pass kul så att jag tänkte ta ett uppehåll från festandet nu, det blev ju en tredagars så nu behöver man vila känner jag :-) Igår var förfesten hos frank, där var det en himla massa folk. Vi gjorde området osäkert kring elva tiden. Tack alla som gjorde min helg lyckad, ett speciellt tack till mina gullungar helena och vanessa ;-*

Dagen spenderas hemma i soffan och sedan blir det nog en cykeltur hem till syrran.
Hoppas eran helg var lyckad :-)

Bilder kommer upp när jag fått dem av linnea!


LÖRDAGMORGON

Godmorgon!
Fyfan vad jag hade roligt igår, var mest med helle och vanessa, den perfekta trion! ;-)
Vi var först hos tobbe och diana och sedan traska vi mot stan för att se LEDIN THE KING! Hans låtar är 100% sommar. Efter ledin hamna jag med olivia och gänget på kafélino tältet, sedan var det tivolit som gällde för mig, helle och vanessa. Jag har aldrig haft så kul i en karusell som jag hade igår, jag och helle skratta oss igenom hela, haha! Den ska åkas ikväll också, helt klart :-)

Idag är förfesten hos frank, blir nog skoj =)

Vi ses i dimman babes!

RSS 2.0