VARIT MED FAVORITERNA HELA DAGEN

Idag har jag varit med busungarna från klockan 7 imorse, vi har lekt och gosat en massa :) Är ganska trött men fick vila i tre timmar fast det blir ändå sängen snart, imorgon måste man vara pigg eftersom det är nyårsafton! Efter lite om och men så blir det att vara med min käre bror, hans tjej och deras kompisar.

Först en trerättersmiddag hemma hos Jimmy och Elin och sen blir det antingen fest hemma hos dom eller så åker vi vidare, någonting sånt blir det iallafall :)
Och jag tror det kan bli riktigt kul, eftersom vi inte har allting färdigspikat så har jag inte så stora förväntningar som jag annars brukar ha, och alltid förut har nyår blivit misslyckat. Det är ju överskattat om nånting. Men i nyköping kan det hända grejer ;)

Önskar er ett gott nytt år för blir nog ingen uppdatering imorgon! ;-*


DAGENS

DAGENS!
Gurra säger:
Varför är det makaroner i mina skor?:O

HAHAHA, ringer min bror... Vi hade lite kul en dag, fogelqvistarna släppte lös!


SÅHÄR SER MAN UT NÄR MAN ÄR SÖT





 
Mosters sockerungar, världens sötaste! ♥
åh vad jag älskar dem!



ANNANDAGEN

Helt plötsligt är både julafton och juldagen över, fort har det gått och väldigt skoj har det varit också! Igår var vi några tjejer hos Natta, där var förfesten och redan vid nio for vi till Tellus, där hällde jag i mig en hel del och det slutade med en ganska så full Erika. Vi dansade i princip hela kvällen så mina fötter har fått lida, men det var det värt! Jag var hemma vid fyra och då somna jag in ganska snabbt, tackar alla för en trevlig kväll ;-*

Idag har vi inte gjort någonting vettigt alls, typ bara legat i soffan, käkat tacos och chips och dipp så nu är man proppmätt :) Det börjar bli dags för sängen, imorgon är det stockholm som gäller för mig och Elin, shopping ;-)

Kommer vara snål med bilder tills jag kommer hem, för har ingen överföringskabel men kameran har iallafall använts flitigt ;-)


GOD JUL :-)

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Min julafton har varit hur mysig som helst och jag är nöjd över klapparna :) Som vanligt är jag sjukligt mätt såhär på julafton och trött är jag också så snart blir det att sussa så sött :)

Jag laddar upp för imorgon, då det är fest med syster, bror och gänget! Riktigt skoj =)


DAN FÖRE DOPPAREDAN


Julen i nyköping för två år sedan ;-*

Nu är jag nyduschad, ren och fräsch!

Ska ta tag i det sista av packningen, är speciallist på att glömma saker så måste tänka med min "stora" hjärna. Flyget går 16.55 så då bär det av mot arlanda och där hämtar Lasse upp mig och då far vi vidare till Uppsala, ska bli jätte roligt att träffa min faster som jag inte har träffat på läääänge. Så ikväll lär man få sig ett och annat skratt för hon är nämligen en av dem roligaste prickarna jag känner, höhö :)
Sen har jag kusiner där också, ska bli kul att träffa dom också! ;-*

Imorgonbitti tar jag tåget till Nyköping och där är alla mina underbara,
kommer bli ett kramkalas när jag kommer dit :)

Dock har det hänt en riktigt tråkig sak och jag vet inte vad jag gör om det inte löser sig.
Världens snällaste människa har drabbats och man kan inte säga annat än att det är fruktansvärt orättvist.
Men du ska bli bra, love you


Och idag finns Denise och hennes anhöriga i mina tankar.
Hoppas du har det bra där uppe!

MYCKET SNACK OCH LITE VERKSTAD

Det var mycket snack men lite verkstad idag, blev varken av att träna eller sola, shame on me. MEN har faktiskt varit och storhandlat med pappa och så har vi lagat mat osv, så hann inte ;)

Och det här har jag också pysslat med, ett bra tag...

men nu är jag klar med julklapparna nu ska dom bara trängas ner i väskan
och så får vi hålla tummarna på att dem håller sig hela till julafton :)

Nu är frågan om jag ska gå till stan och sola och sen vidare till olivia och sova där,
eller om jag ska packa väskan klart och lägga mig och se någon film och ta solningen imorgon?

TJUGOANDRA DECEMBER

Det är konstigt hur allting kan ändras på bara en dag? Och så går man med denna jävliga känsla som äter upp en inifrån.. Det är lite knäppt, men that's life :-)

Sovit länge idag och så har jag kollat på min gamla 3 telefon, åh herregud vad nostalgisk man blev, alla videosar och bilder, sms och ljudinspelningar. Fytusan vad jag vill spola tillbaka tiden :) Härliga minnen som alltid kommer att finnas med mig :)

Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan fara mot pappa, därefter är det spinning/core som gäller och efter det hem och packa inför resan till sörmland imorgon, i am busy today!

Pusskram

TVÅ DAGAR KVAR!

Jag har spenderat min kväll hos Jessica, vi har ätit, ätit och åter ätit.. Kladdkaka & popcorn! Fifan så gott men onyttigt är bara förnamnet! Men måste ju fira att vi har jullov, i tre underbara veckor. Och jag far om två dagar, jag har väl sagt att jag längtar? :)

Imorgon händer det grejer, det blir spinning/core med Antonia, ska ge allt jag kan och efter det ska jag sola, sen är det hem och packa så man är redo på onsdag.. Då lyfter planet till sthlm och sedan åker jag vidare till uppsala där jag har faster och kusiner, stannar där över kvällen/natten och tar sedan ett tåg till nyköping på julaftonsmorgon :) that makes me happy.

Men nu ska jag kramas med kudden, sleep tight!

HARRY POTTER

Harrypotter och mys hos jessica, vi firar att vi har jullov ;) Hallelujah moment!

REST IN PEACE

Vila i frid Brittany Murphy!


Ambulans larmades klockan åtta i morse, lokal tid, till Hollywoodstjärnan Brittany Murphys hem i Los Angeles. Hennes mamma hittade henne livlös i duschen, uppger TMZ.Skådespelarens make,manusförfattaren Simon Monjack ska ha ringt larmsamtalet och sagt att hans fru var sjuk, enligt Radar Online. Ambulanspersonalen kunde snabbt slå fast att det rörde sig om hjärtstillestånd och upplivninsförsök gjordes på plats. Flera upplivningsförsök ska också ha gjorts i ambulansen - men skådespelarens liv gick inte att rädda. Dödsförklarades 10.04 i morse.


HOS SYSTERYSTER

Det gick bra att jobba idag, tiden gick fort för det var väldigt mycket folk för att vara söndag, men det beror ju på att julen närmar sig, bara fyra dagar kvar :) Och tre dagar kvar tills jag lämnar den här ruttna staden, yeeey! Nyköping, here I come :) Det blev ingen solning eller promenad efter jobbet, men tog en promenad till syrran, på 1 timme :) och imorgon blir det en promenad till skolan med anii :)

Så nu är jag hos min kära syster, pluggar tråkigt nog..
Tog mig en liten paus men nu är det back to work!

Vi hörs imorgon! :)
Nattinatti.


den bästa


TJUGONDE DECEMBER



Jobb 12-15 står på schemat och sen blir det att steka i solariumet och efter det tar jag en promenad hem och då är det plugga som gäller hela dagen :)

Men först jobb :)

Kisses ;-*


LIFE GOES ON

Du kommer till en tid i ditt liv när du inser:
Vem som betyder något

Vem som aldrig gjorde det

Vem som inte kommer att göra det

Vem som alltid kommer att göra det

Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna
Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid


STUDENTRESA TILL ALANYA


STUDENTRESAN MED TJEJERNA ÄR BOKAD!
30/5-6/6, PARTY HELA VECKAN ;-)


NITTONDE DECEMBER

Igår var allt en händelserik kväll, först plannja och dom vann, sen gick vi till paulina som hade lite förfest, till en början var vi bara tjejer men sen kom en hel drös med folk, så det var ganska livat. Jag levde på vatten igår men kul hade jag iallafall, trevligt folk :) Några for ut på cleo och några stanna hos paulina. Sedan for jag ut med Jonas och kolla läget på stan, där stötte vi på en tragisk trafikolycka vid mjölkuddsrondellen, hoppas att de som var i bilen klara sig bra, men det såg inte så ljust ut för dem.. :/ Så hemskt! Nåväl, hemma kring fyra och då var det sängen dirren och sköönt var det!

Idag ska jag ta en prommis med syrran och sen ska jag till pappa och äta middag, sen får jag se vart kvällen tar mig. Jobbar imorgon så lugnt blir det iallafall, en vit helg : )

Pussochkram ;-*

GODKVÄLL

Har pluggat lite nu, eller jag har svarat på frågorna.. Nu behövs det bara pluggas in och tro det eller ej, ska göra det i helgen, så jag inte sitter på söndagen(dagen innan, som vanligt) och pluggar arslet av mig. Det blir en vit helg, har ju fester att se framemot i nyköping :) Jag blir glad av tanken, snart är jag där, hos favoriterna :)

Har varit frusen hela dagen så en kopp té sitter fint just nu, med smak av granatäpple :-) Sen är det dags att kramas med kudden, imorgon SKA jag upp tidigare än tidigast, klockan 7.. Ska inte försova mig!


Snart får jag pussa på min sessan igen! ;-*

JAG SOVER MER ÄN GÄRNA

Jag är en specialist när det gäller att försova sig, jag har perioder då jag sover mer än gärna. Idag var en sån dag, jag började klockan 12 och jag VAKNAR klockan 12!
När man heter Erika Fogelqvist är inte detta någon skräll.


Jag ska iallafall ta tag i pluggandet nu, känns som att jag har massor att göra, är ständigt stressad.. Men jag får jullov måndag eller tisdag och då ska jag äntligen få andas ut. Så skönt!

Nä religionsplugg var det ja, puss!

WHAT MAKES ME HAPPY

Att se fram emot:
Nyköping över jul och nyår = mysa, busa, festa, shoppa(i sthlm).
Flytta till stan i Januari
Studentresa till Alanya
STUDENTEN!!

När jag tänker på det här så ler jag (:

Vaccinerar mig mot svinis imorgon, hoppas att jag slipper biverkningar!
Nu är det sängen som lockar, så nattinatti folkz :)
Pussochkram


LYCKORUS

Sådärja.
Studentmössan betalad - check!


Vi har även preliminärbokat studentresan som blir till Alanya i en vecka. Där kommer det vara fest, fest.... och åter FEST! och självklart sola så vi är bruna i våra vita klänningar på studenten ;-) Åh det närmar sig. Ett halvår kvar sen står vi där, aslyckliga och sjunger "För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!"
Lyckorus.


Jag i maj, "sola inför studenten" var budskapet.
Då var det inte min tur, men den här gången är det ;-)

KNALLAR ÖVER TILL JESSICA


Nu knallar jag över till Jessica för att umgås med hon och älgen.
Här är vi på bilden, från olivias födelsedagsfest, en kväll att minnas eller minns vi ens något??
Haha svar nej, kvällen då det spårade, för ALLA!
Jag menar, en bild säger mer än tusen ord ;-)


FEMTONDE DECEMBER

  • Skolan
  • Tränat
  • Varit förbi Jessica
  • Ätit palt
  • Powernapat
  • Varit förbi malin & co
  • Promenerat
  • Duschat

Har jag gjort idag, och nu ligger jag i min sköna säng och ska snart kramas med kudden :-)
Upp tidigt imorgon, promenad till VILA, i'm back bitches ;-)


Jag och min syster när vi var små, älskar bilden, älskar henne!


FJORTONDE DECEMBER

Imorgon har jag en helt okej dag, börjar 9.10-14.30 och efter det SKA jag träna! Åh det är tamefan på tiden, har varit så dålig på det på senaste, dels för att jag varit sjuk fram och tillbaka hit och dit. MEN också för att jag inte fått tummen ur röven, men nu jävlar! Känner att den hurtiga Erika längtar att få komma fram och hon är välkommen ;-)

Och ikväll, har jag inte gjort ett piss. Bara slöat, men det hade jag rätt i att göra eftersom det är måndag idag, 8.15-17.00 är ingen lek kan jag lova. Man är helt död när man kommer hem.

Nä nu kramas med kudden, pussen och kramen ;-*


HEHEHE


Både jag och olivia har fått höra att vi är lik agnes carlsson, men ändå är vi så olika varandra?
Det är lite knasigt det där.


SÄNGEN KALLAR

Musiken i öronen att somna in till, ett perfekt avslut på denna korta helg. Jag kommer att lyssna på min spelningslista "lugna låtar", sköna låtar att somna in till, jag bokstavligt talat älskar musik.

så godnatt amigos, hoppas eran helg varit lyckad.
Imorgon är det en ny vecka, hoppas den går snabbt så jag tar mig till nyköping snart, tio dagar kvar och jag är förväntansfull. Kommer bli tio underbara dagar där nere, sen när jag kommer hem är det dags att flytta till stan, så nu ser jag med blicken framåt. Inget eller ingen kommer i min väg nåmer. so dont even try!

Du hade din chans :)

TRETTONDE DECEMBER

Det blev inte som jag tänkt mig igår, jag var inte nykter, Robert(min chef) beställde in vin, cider och drinkar och snälla jonas bjöd också på cider så blev en gratiskväll igår och jag hade riktigt skoj :) Tyvärr har jag inga bilder eftersom jag lyckades lämna kameran i väskan, så typiskt.

Har precis tagit mig en välbehövlig dusch och nu ser jag på "102 minuter som förändrade världen" på tv4 fakta. Det handlar om WORLD TRADE CENTER, den tragiska händelsen.. Det tar ont i hjärtat att se och veta att så många människor förlorade sitt liv.


TOLFTE DECEMBER

Nu är man hemma efter en dag på stan, jag och olivia har delat ut flyers för vila och raggat lite kundmedlemmar, man blev less efter ett tag men tiden gick hyffsat fort. Men de som var mer less måste vara dem som vi lyckades fråga flera gånger haha, "Jag har redan fått en".. Nåja, man måste ju kunna bjuda på sig själv också :) Men usch så otrevliga folk kan vara, luleå är ju trots allt som lilla stockholm.
Upp med humöret luleåbor!

Väntar på terese, ska prata lite skit med henne och sen ska hon få hjälpa mig med klädval inför ikväll. Har ingenting att ha på mig känns det som.. Personalfest ikväll, kommer vara på allstar och äta och umgås där, blir nog nyktert för mig för har ingen lust att betala för alkoholen där, det är ju inte så speciellt billigt ;p

En outfit bild kommer upp sedan så håll utkik!

PUSSOCHKRAM

SUSSI ÄR TUFFAST

 
Såhär dricker man om man är en cool katt!


IDOLFINALEN

 

Vem vinner idol 2009?
Jag har då mina aningar :-)


SE PÅ MIG

När din väg är lång och du är trött
Men du måste ändå gå
Och när skuggorna börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar

Så se på mig, åhå.., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
Ja, se på mig, åhå..., i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig

När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar

Så se på mig, åhå..., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
Ja, se på mig, åhå..., i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig

Jag går med dig vart du går
Och aldrig lämnar jag dig


SUSSI FOGELQVIST


min goaste ♥


ELFTE DECEMBER

Nu sitter jag kvar helt ensam i datasalen, jag är inte en pluggis :) Var bara tvungen att avsluta det jag höll på med, har mycket kvar av apurapporten, men har iallafall satt igång med det så det är ju bättre än ingenting :) Nu blir det en snabbrunda på stan, ska handla lite nödvändiga(eller?) saker och sen blir det solning på suntan, så skönt!

Dagens fråga:
Utgång eller inte?

Hjälp mig :-)

CHRISTMAS EXTRA VAGANZA

Just kommit hem efter en helt underbar dag/kväll. Praktik från 12-18 och sen hämta faster, stig och syrran upp mig och vi åkte vidare mot boden för att se julshowen där min kära kusin är med! Och den var sååå bra, dem är så himla duktiga och kan verkligen underhålla. Så man fick vara stolt över sin kusin :)

 
(Två kassa mobilbilder, emilia har dem digitala bilderna)


REKLAM FÖR SUNTAN


Den här bilden finner ni i senaste Guiden.
Reklam för suntan
"God jul och gott soligt år önskar vi våra kunder" :)


PICTURE OF ME


IDAG!


NIONDE DECEMBER

Igår tog mitt besökantal några steg uppåt, kulkul :) Välkomna!

Idag har det varit full rulle, praktik från 9-14 och sen var det tillverkning av våra snygga armband och sen hade vi ett bort på MakeUpStore där vi lyckades sälja fyra stycken iallafall. Jätte gulliga tjejer där och dem sminkade oss också, fick fina kommentarer men själv är man ovan med så mörka färger :)



Min kamera är inte den bästa om man säger så, men här får ni ett litet smakprov
på hur sminkningen blev. Sotad med mörklila!

DESPERATA HEMMAFRUAR


Ojoj, hur ska man klara sig nu när det är uppehåll för Desperate Housewives?!
Jag kan då inte hålla mig så blir nog att tanka, för det är alldeles för länge att vänta tills våren :o

Nu ska ni få höra vad jag har hunnit med idag, efter skolan så for jag hem och gjorde mig mat och chillade ett tag och sen tog jag en promenad in till stan, därefter solade jag på SUNTAN och det var ju helt gudomligt. Nu börjar jag bli alldeles för blek. Och eftersom jag är reklam för SUNTAN så måste jag ju vistas där också :-) Kommer vara med i tidningen guiden imorgon, en liten julannons för suntan :) Kulkul!

Nu är jag i stan, sista natten här med vicke och syrran. Olivia sover också över här inatt, så nu ska jag ta en dusch och sen blir det skedning med dollan! Godnatt och sov gott.

VÄNSKAP!

Det jag har märkt med tiden är vilka som är mina äkta vänner och jag slutar aldrig förvånas.. 
Så för att göra en lång historia kort så har man bara sig själv att lita på.

Därför ska det bli så skönt att komma till nyköping! Att bara få prata av sig med syrran där nere känns otroligt lockande för hon är så lätt att prata med, hon är klok och omtänksam. Och sen att bara umgås med alla underbaringar!

"Vänskap är ingenting man får, den blir till som en gåva att vårda som ett smycke, ovärderligt.
Vänskap är trygghet, omtanke när dagen blir svår, ger ro i oro, tänder ljus i mörker.
Vänskap kräver inte, den ges frivilligt utan baktankar.."


DING DING VÄRLD


SYSTER SOL - DING DING VÄRLD


PEOPLE ALWAYS LEAVE


Dagens sanning..


BAYWATCH


Såg nyss ett avsnitt av baywatch på tv4guld och jag måste säga att det är en av dem bästa serierna genom tiderna, jag följde alltid det och CJ(pamela anderson) var min stora idol. Haha :) Det är hon ju dock inte längre.

 
 
 
En blick över hur några av dem ser ut idag!
(Mitch, CJ, Logan, Stephanie, Matt, Caroline)


NYKÖPING ÖVER JUL OCH NYÅR

Igårkväll bokade jag resan till nyköping, kommer fira jul och nyår där! Så istället för Thailand så blir det en resa till mina nära och kära i nyköping. Och en shoppingrunda i storstaden såklart! Pengarna som jag sparat till thailand måste ju användas på något sätt, inte sant? ;)


Snart får jag träffa er, längtar ;-*


SÖNDAGSFILMEN


denna film ses nu, har sett den förr och den är så bra!


FEMTE DECEMBER

Snart går bussen till stan och då blir det att jobba från 12-16! Och sen skynda sig och göra lite grejer för att sen ta en buss till helle 17.00! Så jag har det ganska stressigt, längtar tills jag sitter där med alla goa vänner och smuttar(häller i mig) på lite vin ;)

Sen är det sleepover hos hellis! Ha en bra kväll allihopa, det kommer då jag ha :)


Emilia, helle & jag! Vi har hållt ihop länge och längre ska det bli ;-*

FJÄRDE DECEMBER

Åh om ni bara visste vad jag fick höra idag, visste inte hur jag skulle ta det. Men det berörde mig så mycket och just nu vill jag bara spola tillbaka tiden och göra om allt ♥ Det är så mycket vi gått miste om, så mycket tid vi inte använde på rätt sätt. Jag saknar dig.

Näni, mycket tankar som snurrar i erikas skalle! Men dem ska få snurra vidare, ibland är det faktiskt skönt. Att bara tänka. Ska krypa ner i sängen strax, jag har haft en mysig myskväll med min syster och min mamma. Och så blir det att stiga upp tidigt imorgon för att ta en morgonpromenad och sen är det jobb 12-16 som gäller och efter det blir det boden! Ni har väl inte missat att helena ska firas imorgon? Ojoj, party på hög nivå och jag ska vara fullast på stället, belive me! Jag är så taggad :))

MY BIG SISTER


Med dig har jag alltid kul
Med dig kan jag gråta ut
Med dig kan jag vara arg
Med dig kan jag alltid skratta
Vi har gått igenom mycket, men vi har kämpat tillsammans
och vi ska fortsätta kämpa, tillsammans klarar vi allt.
 Du är min andra halva!


I LOVE SHOPPING

Det blev inte att jag klippte lugg, gör det nästa gång :) Idag gjorde jag bara slingor och det är riktigt skönt att slippa utväxten, det är så jäkla fult med mörkbrun utväxt. Men nu är det problemet ur världen :) Shoppat har jag också gjort, så det har gått lite pengar. Här har ni bilder på min shopping;

 

 

Klänningen med kedjan är från DIVA och de andra två är från VILA, men alla har VILAS märke. 
Förutom paketen, som självklart är till min hellis ;-)


TREDJE DECEMBER

Nu är vi äntligen klar med städningen så nu luktar det gott här hemma :) Nu har jag dock hur mycket som helst att plugga.. Men städningen tog mina sista krafter!

Imorgon är det full rulle, håret ska slingas av margit, present till helle ska köpas och nå snyggt till helgen ska jag också unna mig ;) Ska träffa jessica och elin och strosa på stan med dem! Sen ska jag hem till min älskade mamma och äta med henne och bara mysa där(tror jag). Jobb på lördag och sen är det kalas för helena! Jag längtar som en tok, kommer bli riktigt bra, det vet jag! :)

En fråga, ska jag klippa lugg igen?
Tacksam för svar, behöver hjälp :)


Photo by: Conny Johansson

ANDRA DECEMBER

Idag är jag trötter.. Apu idag och dagen gick så fruktansvärt seegt! När jag slutade så gick jag på stan med syster och pappa, vi hitta lite snyggt åt pappa :) Så nu har han unnat sig, vilken han är dålig på. Så nu är han nöjd :) Superduper!

Det blev middag på stan, sen har jag slappat, borde plugga men jag tar det när jag bäddar ner mig istället, vilket är snart för som sagt, idag är jag trötter(som alla andra dagar)..


Skön låt!


FÖRSTA DECEMBER

Desperate housewives var som vanligt lika spännande, nu får man vänta ännu en vecka i spänning ;)

Spenderar natten med olivia, vi ska bädda ner oss i sängen och PLUGGA! Och denna gången ska vi göra det, vi har båda saker att göra och jag har ett hemskt prov framför mig på fredag. Måste plugga som en tok för att få in det, för ärligt talat fattar jag noll.

Så nu är det dags att göra lite nytta!
Pusskram

IDAG ÄR DET HELENAS DAG


Grattis min underbara vän & världens bästa tremänning på din dag!
Nu är du 18 år! :)
Love you


RSS 2.0