KVINNOR OCH MÄN!

Män, kvinnor och klippningar!

Kvinnoversionen

Kvinna 1: Ååh! Du har klippt dig och det är så snyggt!
Kvinna 2: Tycker du det? Jag var lite osäker när hon var klar. Jag menar, tycker du inte att det är för fluffigt?
Kvinna 1: Nej!! Det är perfekt! Jag skulle vilja klippa mig så, men jag tycker mitt ansikte är för brett. Jag kan inte göra så mycket med mitt hår på grund av det.
Kvinna 2: Skojar du? Jag tycker ditt ansikte är förtjusande. Du skulle kunna ha en sån där frisyr som ligger i lager, det skulle se så bra ut på dig. Jag var faktiskt påväg att välja en sån frisyr, men jag var rädd att det skulle framhäva min långa nacke.
Kvinna 1: Nej menar du allvar? Jag skulle dö för att få en sån nacke som du har! Om jag bara kunde få byta mina breda axlar mot en nacka som din!
Kvinna 2: Du kan inte mena allvar! Jag vet andra som vill ha lika breda axlar som du. Allting sitter så bra på dig. Jag menar, titta på mina armar, ser du hur korta de är? Om jag hade haft dina axlar skulle jag kunna hitta kläder som passar mig mycket lättare.

Mansversionen
Man 1: Klippt dig?
Man 2: Jepp.

TJUGONIONDE SEPTEMBER

Det blev att klippa lugg, är ovan så är inte så jätte nöjd, men förhoppningsvis så vänjer jag mig! Vi får se om jag vågar släppa ut den eller om jag kör på uppsatt imorgon! Skönt att jag har färgat utväxten iallafall, det behövdes!

Nu är jag med bästis och vi väntar på att idol ska börja, vilket är om 6 min!
Sen är det två Desperate housewives avsnitt på rad, gamla dock, men alltid lika bra ;)

kan inte ladda upp bilder här på bloggen, störande....

TJUGOÅTTONDE AUGUSTI

Åh idag har vi lyxat till det, jag isabell och jessica gjorde nudlar, kött och wokgrönsaker. Det satt fint! :)
Nu är det svenska hollywoodfruar som gäller och innan det var det självklart idol. Roast på berns nästa? Jepp.

Imorgon efter skolan ska jag och träna med bästis och sen ska jag klippa & slinga mig, i'm exited!
Jag funderar starkt på att klippa lugg, vad tycker ni? Tacksam för hjälp! Är lite osäker.


I CAN SEE YOUR HALO


ååh :')
det här berörde verkligen mitt hjärta!


TA HAND OM MIG SJÄLV-DAG!

Sitter med ansiktsmask och har precis kommit upp från badet. Har peelat mig rejält :) Så nu ska jag inviga "brunutansol"-servetterna som jag köpte förra veckan. Om ett tag kommer jessica och isabell och dricker té och myser på här hos mig :) Härlig söndag!

Ha en mysig söndag ;*


TJUGOSJUNDE SEPTEMBER

Good morning sunshines!
Ny dag, nya tag. Idag står träning och plugg på schemat och sen blir det säkert att hänga med jessica :) Gårkvällen var mysig, vi lata oss i soffan och kolla tv, snacka skit och åt lite gott :)  

Nu ska jag mysa med hundarna ett tag och sen blir det inpuls med systeryster, nu kör vi!!

DET ÄR DAGS FÖR LÖRDAGSMYS

Efter dagens tripp på IKEA så blev jag ett par uggs rikare och ett ljus rikare! Min kusin cilla köpte ljuset åt mig, så snällt, tusen tack! :) Att gå på IKEA när det är löningshelg är inget jag rekommenderar, sjukt mycket folk. Vi var klara efter två timmar och då blev det lunch och sen skopunkten. När jag kom hem så kom Erica och umgicks med mig ett tag, det var mycket trevligt. Fick höra lite skvaller om gårdagen, vem fan var inte ut igår egentligen? Jo jag, som blivit pensionär. Nä man kan typ tro det men såhär ligger det till; Jag sparar pengarna till thailand plus att jag tränar för att tappa några kilon, så då är det inte så smart att dricka alkohol och lägga på sig några extra kilon. Don't you agree? sen har jag ju en deal med bästis också!

Nåväl, nu är jag i stan och är hundvakt med systeryster. Vi myser framför tvn med naturgodis och popcorn, det enda vi får äta nu när vi har sliskförbud ;) Tog mig en promenad hit, det var skönt. Blir en till sen ikväll med hundarna :)

Nu blev det mycket, läser ni ens hälften? ;)
Pussochkram!

FREDAGSMYS HOS FASTER

Det blev ingen utgång för mig, istället blev det en myskväll hemma hos världens bästa faster. Först tacos till middag och sen mys framför idol, med underbara släktingar.
Man kan inte vara annat än glad i det sällskapet :)

 
Sockergummorna Ebba och Moa.
Man smälter, eller hur?


TJUGOFEMTE SEPTEMBER

Godmorgon!
Dålig uppdatering, jag vet. Men jag skriver aldrig nå intressant så tror inte ni är så värst brydd heller, haha :) Sitter på skolan just nu, har dock ingen engelska så jag har hål till halv tolv eller nåsånt. Idag har jag bestlutsångest, en sak som är säker är att jag ska till faster och äta middag, ska bli så gott med tacos! Sen så har det snackats lite om utgång, cleo har ju premiär ikväll. Men då har jag dragit på mig en förkylning så känns bara onödigt att festa då, blir ju bara mer sjuk. Men samtidigt vill jag så gärna, så vi får la se! Det låter ju inte helt fel att bara mysa med reggo och olli heller :)

Lunch strax, yes!

TJUGOFJÄRDE SEPTEMBER

Äntligen en morgon då jag slapp stressa, har hunnit med en dusch, ätit frukost i lugn och ro och sedan fixat till mig litegrann. Bussen går om 25 minuter så jag har tid över, skönt :)

Nu blir det praktik 12-19 och sen ska jag träna med olivia och syster!

Ha en bra dag, pusskram ;*

TJUGOTREDJE SEPTEMBER

Idag har jag hållt igång hela dagen, apu från 9-15, sedan en långpromenad på 5,5 km med idrottklassen på ormberget. Så jag var hemma efter 6 och då fixa jag lite käk, gjorde även en matlåda som jag ska ha med mig imorgon, då jobbar jag 12-19. Var och lunchade med världens bästa faster idag. Vi bestämde även att jag ska komma och äta tacos med hon, min kusin cilla och hennes flickor på fredag, ska bli jätte kul. Var så längesen jag träffa cilla och hennes små flickor :) 
 

Just nu är jag med älgen och jessica, vi väntar på att idol ska börja :)
Jag gör en tidig kväll, sängen dirr efter idol!


Mosters charmtroll, sakna!


TJUGOANDRA SEPTEMBER

Seg, segare, segast.

Idag har jag kommit igång med träningen på inpuls, det känns bra! Har ju både bästis och syster där, plus massa andra. Och det är alltid roligare att träna med någon annan, tycker jag iallafall :)

Nu har jag hållt mig från att röka i 7 timmar, så nu är jag på gång igen! Och den här gången ska jag klara det, jag ska inte falla tillbaka. När det har slutat regna så tar jag och jessica vår dagliga promenad och sedan blir det idol!

Pusskram


TJUGOFÖRSTA SEPTEMBER

Idag har jag shoppat med linnea och jessica!  Lite nödvändiga saker och så råka jag hitta två linnen med ansiktstryck, för bara 49kr styck. Och jag föll för dem, så dom fick följa med mig hem. Har ingen kamera att fota med tyvärr.. Dom nödvändiga sakerna jag köpte är; Leggings, solpuder, brunutansol servetter(skippar solariet), ett linne som jag tidigare lagt undan på VILA.

Sedan gick vi hem till jessica och åt lite GI-mat, en jättegod pannkaka som siv gjort, mums!
Nu ska vi ta våran dagliga promenad och sen blir det att dricka té och mysa på hemma hos mig.

TIME FOR SCHOOL

Godmorgon!
Var himla seg på att ta mig upp imorse, vilket kommer resultera i att jag kommer lite försent till lektionen. Inte bra! Istället för att gå till fem idag så slutar jag redan 13.25, hallelujah moment! ;)

Jessica ligger kvar i sängen, hade gärna bytt plats med henne just nu..

Vi hörs senare!
Puss och kram.

TÉMYS MED JESSICA

Nu blir det söndagsmys med jessica. Vi ska dricka té och sitta ute på balkongen med filtar och bara prata :) Sen klockan nio ska vi självklart se söndagsfilmen "Charlies änglar - utan hämningar" :)

Frånochmed imorgon har jag och syrran sliskförbud till den 21 oktober, våra regler är att vi får äta popcorn men endast på helgerna och vi får dricka Loka. Bryter jag mot det så får emilia 500 spänn av mig och tvärtom. Kommer jag bryta det? njiet.



Nu ska jag mysa!


TJUGONDE SEPTEMBER

Nu är jag hemma efter en promenad och middag hemma hos jessica. På vägen hem till mig så gick vi förbi isabell, men hon var inte hemma. Då ringer hon efter fem minuter och säger att hon har brytit foten, den stackaren. Hon kunde äntligen äta vanlig mat(opererat bort halsmandlarna) så hon for på max för att äta, då händer detta! Fem veckor med gips. Kan man ha mer otur? Lider med henne :/ Så jag och jessica väntar på att hon ska komma hem, då ska vi till henne :) Och ta hand om gummsan!

& det är dagens drama.
Puss!


LÖRDAGSMYS

Är hos isabell, dom flesta har dragit men jag, olivia och jessica är iallafall kvar :)
Vi har ätit kladdkaka med grädde och kollat lite film och bara umgåtts, ett gäng tjejer! Helgen har verkligen sprungit förbi, redan söndag imorgon. Usch.. Nåja, tiden får gärna gå snabbt fram till den 4e januari ;) Åh jag längtar så mycket. Tänk er att resa till ett land som thailand med sin bästa vän som man alltid har kul med! Kan inte bli bättre. åh ♥

Nu ska jag göra dom andra sällskap i soffan.
Pusskram, natti.

HE-HE-HE


;)


HÄNGISH MED JESSI


Jag är med denna pudding just nu.

Ska fixa käk och sen ikväll blir det tjejmys at issas place! Long time no seen, så det kommer bli roligt att umgås allihopa. Skedar med dolli inatt, mums ;)


GODMORGON SVERIGE

Godmorgon!
Idag är man utvilad, har sovit i elva timmar inatt. Somnade kring tolv och steg upp just innan elva. Så det blev en väldigt tidig kväll igår, men på helgerna ska man passa på att vila upp sig :) Igår tog jag och syster en prommis till willys och tillbaka, handla lite gott och sen kom elin och frida och gjorde oss sällskap. Vi såg idol och sen slog vi på Jalla Jalla, har sett den hundra gånger, men den är så kul. Inte sett den? se den!

Ska snart ta en promenix hem till mysan, mamma är i turkiet nu och blir där i 15 dagar så jag kommer bo hos mamma och ta hand om min mysan. Får sån ångest med tanke på att hon är helt ensam där hemma. Måste göra ett ryck nu!

ARTONDE SEPTEMBER

Äntligen helg, äntligen får man sova :)
Går in på min andra vita helg, jepp nyktert blir det. Har precis käkat med syrran, vi ska ta en promenad sen när hon har vilat klart. Hyra film och köpa lite gott och bara ta det lugnt :) Jag som bestämde mig för att hålla mig ifrån sånt, men på helgerna är det faktiskt okej, man behöver ju inte föräta sig på det bara. Och att sluta röka+sluta äta godis osånt är ingen bra kombination. Nu ska jag göra ett nytt försök på att sluta röka. Wish me luck :-)


3 månader & 3 veckor kvar tills jag kommer bada i ett sånt här blått av ;)
Jag längtar så jag dör.





FUCK YOU, VERY MUCH!

Att en människa kan trycka en så långt ner alltså, det hände då mig idag. Fyfan för dessa idioter som finns, jag blir så förbannad/ledsen. Äckeljävel!

Nyss tagit en skön dusch, snart blir det att bädda ner sig.
Sov gott. Inget roligt inlägg, men mitt humör är inte på topp om man säger så.

Godnatt.

KUNGFU FIGHTING


Hahaha naaaw!


HEMMA HOS SYSTER

Hemma hos syster med hon och olivia, vi har varit och ätit. Blev en kycklingtallrik med ris för mig, mumsigt :) Snart blir det en promenad för mig och syrran med benz(?) medans olivia stannar kvar och pluggar. Men först får vi lite besök av robert, samir och micke.

Se yaa, don't wanna be ya!

IDOLMYS MED EN ÄLG OCH EN JESSICA

Jessica och Älgen har precis gått, vi har druckit té och sett på idol efter promenixen :)
Nu ska jag packa ner badkläder, idrottskläder och vardagskläder inför fredagen för imorgon efter praktiken ska jag simma och efter det far jag och olivia till emilia, så sover vi över där :) Vi ska lyxa till det och gå och äta på mitt gamla jobb. Saknar Halib massor, men hoppas att han trivs bra på Charlies iallafall, önskar han allt gott i världen :) För det är han värd!

Nä, ta tag i packningen nu så man somnar hyffsat tidigt ikväll, vill inte försova mig imorgon!

Godnatt och sov gott!
PUSS


Fotning i somras med conny!


SEXTONDE SEPTEMBER

Hej happy people!
Igår var typ en datafri dag, satt nada framför datorn. Däremot var jag ute och promenerade med jessica, chillade med henne framför idol och sen såg jag filmen "girl next door". Så bra, love it! Har sett den förr också, lika bra varje gång. Idag har jag haft praktiken, men försov mig så jag kom en timme försent, tur att jag har en snäll handledare som inte blev det minsta sur :) Men det ska inte hända igen hursomhelst!

Mat snart, min mage skriiiker.
Självklart blir det en promenad senare ikväll, med jessica! :-)

GODEN MORGON

Godmorgon!
Idag känner jag mig inte så speciellt kry, skallebank och täppt i näsan, det gillas inte! Men är uppe i god tid så ska dricka lite grönt té. Börjar ju klockan ett idag, skönt med en morgon där man slipper stressa :) Det gillas däremot.
Hoppas jag inte blir sjuk, det funkar inte just nu!
Pusskram ;-*

SLEEPOVER HOS SYSTER

Hemma hos syster på örnäset just nu, sover över här :)
Jessica och Elin for nyss, dom har varit här och umgåtts, vi har sett på "Svenska hollywoodfruar", ett ord; SKANDAL. Vilka jävla bimbon, dom tror dom är så mycket för att dom har pengar. Nej fyfan, vuxna människor beter sig inte sådär. Men det är ändå underhållande för man får skratta åt skandalblondinerna!

Imorgon har jag EN lektion så jag börjar klockan 1, skriver ett prov och sen blir nog nästa stopp inpuls. Nu ska jag börja där igen, känns skitbra. Nu blir det hårdträning :)

Over and out bitches.
Puss ;-*


BEDTIME!



Godnatt och sov gott ;-*


GODISSUGEN OCH LATAST

alltså jag tänkte ju ta den där promenaden till stan för att hämta min kära cykel som står hos tobbe, men klockan hann bli 7 så det är ingen idé för mina lata vänner vill inte följa och måste ladda ipoden, det funkar ju inte att gå utan sällskap eller utan musik, not a chance! fan, skulle laddat ipoden imorse och gått när jag vaknade, jävla skit...

seriöst, fan vad gott med godis! åh är så sötsugen så det är sjukt, lär ju vara det nu när jag försöker bli av med nikotinet. Har fuskat, höll mig i nästan två dagar,men sen blev jag för frestad. Men hey, har inte köpt någonting än, så det har inte gått några pengar på skiten! men imorgon är det en ny vecka och en ny chans, he-he!

amenfan, ge mig godis någon...
herrå!

GODMORGON!

Good morning sunshines!
Ligger i min sköna säng med laptopen på magen och en gosande katt bredvid, en mysig söndagmorgon kan man säga :) Och så himla skönt att inte vara bakis denna söndag och många fler ickebackis söndagar kommer det bli, nice :)

Nu blir det frulle!

See ya, don't wanna be ya ;)

HOME SWEET HOME

Nu har man landat, i sin underara säng.
Vi har hunnit med tre fester ikväll, först hos tobbe, sen mikael och sen hos Kalle. Nykter har man varit också, så himla skönt! Och visst fan kan man ha kul nykter, det har då iallafall jag haft :) Jobbade idag också och det gick jättebra, lite småstressigt när jag var ensam i butiken och kön blev lång, haha. Men jag klarade det, finito!

Nu tänkte jag slå igång bigbrother, längesen jag såg det! Men först ska jag lyssna lite beyonce ;)

natti, pusskram!


(lämna gärna kommentarer efter er, så jag vet vilka ni är som läser ;)


jag på min födelsedagsfest, en vecka sen!


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

HEJ!
När min mobil har laddat klart så ska jag ta en promenad och möta upp frida och dolli i stan, blir väl att köpa nå gott tror jag, tuggummin ska då inhandlas, börjar ta slut så mycket som jag tuggar :-) Så det blir fredagsmys ikväll, sover över hos olivia och jobbar imorgon 12-16! Det ska bli kul att jobba, desto mer jag lär mig, desto bättre :-)

Puss&kram!

ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag hemma efter en hel dag på vila. Ska äntligen få äta middag, det blir en pizza som man värmer i ugnen. Enkelt och gott. Är så hungriiig! Självklart ska jag se idol också :-) Sen blir det en dusch och efter det blir det sängen..

Är stolt över mig själv! Har inte rökt en enda idag eller smakat ett bloss, ingenting, nada!! yeey :) Nu börjar det hända grejer! Jag känner såhär, varför skulle jag göra det nu när jag hållt mig hela dagen? Tuggummi & halstabletter is the shit ;-)

PUSSKRAM!

UTVILAD OCH REDO FÖR JOBB

Good morning!
Det blev en sleepover hos jessica igår, dock slockna jag tidigt så jag är utvilad idag. Jobbar från 12-19 idag, måste lära mig stängning också vettni :)) Efter jobbet blir det hem och äta middag om man inte hittar någon som vill äta med mig på stan idag, he-he..

Nä nu måste jag springa till bussen!
Pussen

NIONDE I NIONDE NOLLNIO

Jag har varit olydig idag, jag har rökt en och en halv ciggarett. Men har bestämt mig för att det inte blir några fler idag! Det funkar inte om jag ska röka någon per dag, då blir jag inte kvitt mitt beroende och det är ju som det jag vill liksåååm! =) Så nu är det färdigt.. Dock så är man ju helt sjukt godis sugen.. Jävla nikotin! Får tugga tojj och äpplen istället ;-) 

Nu har jag börjat lära mig kassan ganska bra på VILA, det känns bra. På lördag kommer jag nog få stå själv en hel del så. Jag är så glad för att jag valde VILA, helt underbar personal. Jag trivs som fisken i vattnet :-) 

PROMENAD MED JESSICA PÅ ETT TAG! =)
puss

SMASH INTO YOU


underbara låt, underbara beyonce!


MYS HOS SYSTER

Nu är man verkligen igång med träningen! =) Idag for jag och syrran och simma när jag hade slutat! Vi körde 40 längder, jäkligt bra träning men fyfan vad tråkigt det är att simma alltså.. Imorgon börjar jag på inpuls, som jag har längtat! Så imorgon kör jag hårt med dolli :)

Men nu blir det mys med frida och emilia, vi ska se idol och så blir det en sleepover för mig här hos syster.
PUSSKRAM!


saknar er! Family <3

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Åh vad det hade varit gott med lite nikotin just nu... Stackars dom som måste vara i min närhet, den första veckan lär jag ju vara helt tokig haha. Så bäst att inte reta upp mig för då får man nog se på ett och annat! Men det är det värt, längtar bara tills jag blir av med detta nikotinsuget, då kommer jag vara stolt över mig själv!

Jag tänkte bädda ner mig redan nu, läsa klart min SOLO så jag tänker på annat än hur gott det hade varit med en **** Godnatt och sov gott ;-*


SJUNDE SEPTEMBER

Nu är jag hemma efter en liten promenad, fram och tillbaka till konsum. Jag tänkte gå längre men blev kissnödig så det var raka spåret hemåt istället, hoho. Köpte hem tuggummin, det är ett måste nu i denna tid. Har dock inte varit helt rökfri idag, har lite ångest för det. Men har bara rökt 1 cigg, och två slut under hela dagen och det är tamejfan bra för att vara en rökare på heltid. Det är ju inte så lätt att  bara helt plötsligt lägga ner, det är bättre att man trappar ner till en början. Men inga cigg kommer köpas och jag kommer försöka hålla mig borta från ett ynka slut också. Tugga tuggummi är det som gäller för fågel nu! Wish me luck :-)

Skoldagen har rullat på, hade roligast på sista lektionen som var idrott. Vi hade cykelorientering och under den timme vi var ute på upptäcktsfärd så hann amanda nästan bli överkörd av en bil, hon var nära på att köra på någon med cykeln och hon välte även cykeln så den nästan hamna på två tjejer som gick förbi. Oj så jag skratta åt klantarslet, hon är ingen van cyklist ;)

SKEDA MED DOLLAN INATT ;)

Hemma efter en sväng på kvantum med olli och Jonas, kul att träffa jonas igen :) Nu ska jag och olivia göra kvällsfika, varm oboy och macka :) Mumsigt! Kommer bli jävligt jobbigt att inte ta en cigg efter men det är bara att kämpa emot. Vi får pusha varandra genom denna tid :) Men hittils har vi bara läskat varandra men det ska bli ändring på det frånochmed nu!

Efter fikat blir det en film, ska skeda med baby inatt ;) Vet att ni är avis, det hade då jag varit om jag var ni!
PUSSKRAM!


my biggest love


STARTING MY NEW LIFE

Det var skönt med en långpromenad och det var skönt att sola. Nu har jag johanna här och har även tagit min sista ciggarett. Jag slutar röka nu, kommer bli svårt men jag ska klara det. För vill inte röka, för det är inte fräscht och det kostar en massa onödiga pengar och jag behöver alla pengar i världen just nu!
Thailand om fyra månader, i can't wait! woopwoop ;-)


Ciggen är fimpad för gott!


SÖNDAG

Godmorgon! :)
Söndag idag, jag har en tendens att ogilla söndagar och tror inte att jag är ensam om det! Dagens planer är iallafall att ta en promenad in till stan och möta upp syrran för en solning på suntan, sen tar jag en promenad hem och då kommer johanna och umgås lite tills hennes buss går klockan 8 ikväll. Får sovsällskap inatt av olivia, myspys :)

Igår såg jag film med jessica, elin, fagge och linnea här hemma hos mig. Filmen var väl inte sådär jätte bra, den enda som tyckte det var nog jessica eftersom det var hon som hyrde den. En fantasy film, hallå?? Hursomhelst, det var trevlig sällskap fast jag var nog inte sådär jätte trevlig för var så himla trött. Så klockan två sov jag, som en stock.


SLUT PÅ DET ROLIGARE




 

 
 
 


 


 

Lite bilder från min födelsedagsfest. Hade en jätte rolig kväll och det bästa med kvällen är att jag hade mina närmaste vänner hos mig, som firade mig. Fick fina presenter också, pengar, kort, tidning, jordgubbsvin nagellack och en tatuering ;) Tatueringen är av tjejerna och jag har tid 14/9. Så tipsa mig om tatueringar tack :)

Vid klockan tolv for vi ut på kafelino och OJ SÅ VI DANSA! ;)
tack alla underbara vänner för att ni finns <3


UNDERBARA FREDAG

Sitter på skolan och uppdaterar i min loggbok som ska skrivas onsdagar och torsdagar, då jag har APU. Dock så gjorde jag aldrig det förra veckan så måste skriva om alla dagar nu. Det kommer ju stå mest positivt om gårdagen ;-) När jag fick extrajobb, wiho.

Slutar klockan ett och då möter jag upp syrran, köper lite nödvändiga saker till ikväll och sen far vi hem och väntar på morbror som kommer och fikar. Och johanna kommer vid fyra :D Jag älskar denna fredag.

GODMORGON

Godmorgon!
Nu är jag "laddad" för ett idrottspass. Har en chill dag idag bortsett från morgonidrotten dock.. Men det är bara att bita ihop ;-) Efter att jag slutat så får jag främmande, min morbror kommer och fikar. Sen blir det stan för att möta upp johanna, sen hem och fixar inför kvällen. Jag är taggad till tusen ;)

Pussochkram ;*

VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG

Det här har varit min bästa dag på länge. Släkten har varit på kalaset hos mig, har fått många fina presenter så kan inte vara mer än nöjd. Har den bästa familjen och släkten, sådeså. Har varit så mycket ståhej så har inte knäppt en enda bild, det kom jag på precis när alla skulle fara, så det var lite trist. Men får fota som en galning imorgon då det blir fest :-) Med dom bästa av dom bästa! En annan bra sak är att jag kommer få jobba extra på VILA där jag gör min APU. Lycka! Jag trivs ju så bra där. Åh nu börjar det vända för mig känner jag. Ciggen fimpas på söndag också, nu jävlar ska jag sluta med det där äckliga rökandet. Är taggad till tusen ;-)

Så min födelsedag kunde inte bli bättre, jag är supernöjd. Ser framemot imorgon! :-)
Pussochkram på er :-)


IT FEELS LIKE YESTERDAY TO ME

Tiden går verkligen fort. Det känns som att jag nyss räknade ner till Beyoncé konserten, känns som att jag nyss sa att det var två månader kvar tills jag skulle se min idol live. Men det är snart fyra månader sen jag såg henne live. Och jag är 18 om 3½ timme?! Jag far till thailand om fyra månader, nyss var ett åtta månader kvar. 

Åh ibland är livet härligt.

Glöm inte att gratta mig, he-he!


Det bästa jag någonsin varit med om :-)


PRESENTER AV PERSSONS!


Presentkort på kicks
Foundation Ideal finish
Kuvertväska
Grattiskort
Middag på waldorf


Det fick jag av underbara familjen persson; Helena, kicki och göran!
Tusen tack till er! Love U ♥


ANDRA APUDAGEN AVKLARAD

Nu är min andra apu-dag avklarad. Dagen har gått fort även fast det har varit ganska mycket dötid. Men det är så trevlig personal och sociala är dom, så pratet har fått dagen att rulla! Så jag trivs bra på VILA.
Nu har jag fört över 5600 på mitt sparkonto så jag inte kan köpa nå mer, haha! Jag köpte nämligen ett par glansleggings och en midjekjol på "jobbet". Kunde inte hålla mig, men behövde ändå det så whatever! Men nu blir det inge mer shopping för mig. Men det kommer inte bli lätt att vara på en klädaffär som vila två dagar i veckan.. Hjälp!

Jag väntar på att kicki och helena ska höra av sig, dom ska nämligen vara söta och bjuda mig på middag eftersom jag fyller år imorgon. Så himla gulligt! Så det blir att äta med dom ikväll, vart vet vi inte än. Det får vi helt enkelt se :-)

ANDRA SEPTEMBER

Godmorgon!
Har tagit en morgonpromenad med james och nu äter jag gröt!
APU idag från 9-16 på VILA. Ska lära mig kassan idag, wish me luck!

Nu måste jag göra ett ryck, pusspåer!

SYSTER PÅ BESÖK

Syster är hemma hos oss ikväll, så blir mys med henne! En långpromenad med james och sen bara slappa :) Vi har handlat godsaker till min födelsedag också. Bara två dagar kvar, weei :) Ser framemot torsdag och fredag för då ska jag firas till max!

Ska vara social med min familj nu ♥
Pussochkram!


RSS 2.0