HÄRLIGT PIRR I MAGEN!

Nu är den STORA dagen här, från och med nu har jag semester i 3 veckor! Ohhhh kan man njuta mer!

Packat färdigt, kvällståget tar mig till mina bästa i Nyköping. Pussa på syster och barnen, sen på söndag möter jag upp tjejerna och vi tar flyget till PORTUGAL! 10 dagar med mina vänner som jag saknar massor, ååhh! Happy!

Nu ska jag bara fokusera på att njuta av att njuta av min semester, inte tänka på att jag snart är bostadslös(!!).
Allting löser sig, eller hur?


finner inga ord


FAMILJEN ÄR VIKTIGAST.

Nu börjar det hända grejer, på onsdag ska jag och kolla på en lägenhet, en 2a i Hökarängen, Farsta. Ett stort minus är att det är en DYR månadskostnad, så håller alla mina tummar och tår på att Helle flyttar ner till mig, då kan vi dela på den och det hade varit så mysigt och roligt att bo tillsammans!

Efter jobbet tog jag bussen till Pappa, Vincent och Elin. Så jag har gosat med bebis, ätit parisare och bara myst på. Family ♥


En bild från förr, på bror och Elin! ♥ tycker den är så fin!


FRIDHEMSPLAN

Kvällen spenderades på mälarpaviljongen med lite vin och skitsnack. Någonting måste jag göra även fast jag jobbar! Men njuter av att vara hemma och veta att jag får sova längre än till 6 imorgon. Åh vilken underbar känsla. Tänka sig att stiga upp klockan 8-9 är sovmorgon för mig. Livet förändras och snabbt går det! Men att jag jobbar tll 21 känns mindre kul, tur att jag har trevliga arbetskamrater iallafall :) 
Och 6 arbetsdagar kvar tills jag får njuta av 10 dagar i Portugal, hur nice är inte det!

Tragedin i Oslo finns i mina tankar hela tiden. Jag lider med de drabbade. Det går inte att föreställa sig vad de gått igenom, de som överlevde och såg allt.

 Hojja, världen är sjuk och man är aldrig säker, inte någonstans för idioter finns överallt.

Nu ropar sängen på mig och John blund är hos grannen så snart är det min tur att bli sövd.
Puss och kram


PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Ser ljust ut på lägenhetsfronten.. håll tummarna för mig!

Det blev att spendera kvällen i tvättstugan, var förnuftig för en gångs skull. Elli kommer hit och vi ska laga tacos och bara mysa på. Känns lite tungt att hela familjen är samlad i Nyköping... utom jag då. Men jag unnar dom det ♥



jag och min sovkompis ;-*


YOU'RE IRREPLACEABLE

Beyonce levererar än en gång med ett nytt album! Love it, love her!

Uppstigning tidigt imorgon, workiework 7-18 och efter det? Tvättstugan är ju bokad och behöver tvätta, men en middag i stan låter ju liite trevligare. Fast jobbar ju lördag, tidigt.. Morgondagens humör får avgöra!

En vecka kvar, sen semester, Portugal och Luleå, you better watch out.



Mår gott i fasters famn ♥


WHEN LOVE TAKES OVER

Bloggen, känner att jag börjar hitta tillbaka här. Känns som att jag vill skriva hur mycket som helst.

Känner mig glad just nu, förutom att jag behöver en ny lägenhet och det äter upp mig inifrån, om en månad måste jag ha ett nytt hem. PRESSEN! Hjälp mig om du kan.

Men annars så känner jag att jag har kommit till rätta här i huvudstaden. Lärt känna nytt folk, jobbar som fruktansvarig på brors affär och det trivs jag bra med även fast det kan vara väldigt stressigt. Men börjar komma in i det, mer och mer. Har långt till nära och kära i Luleå, men närmare till min syster och mina älskade syskonbarn och det är ju underbart. Men måste säga att jag saknar mina luleåbor enormt mycket, men desto roligare att träffas när man får sakna ♥ Cilla, min fina cilla, tillsammans är vi starka, du & jag!

 
 
  
 
 
 

All my love I give to you, all I do, I do for you.
Every day and every night, always til' the end of time

Om ni bara visste... hur mycket jag älskar er.


NÄRMAST HJÄRTAT!

Min pappa ♥ kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig. Det är han som är min trygghet, det är han jag ringer till när jag är ledsen, oavsett vad det handlar om. Har inget emot att vara hemma en lördag med min pappa, ligga i soffan och titta på tv, bara prata om allt möjligt. Han är min pappa och bästa vän!
 Är världens lyckligaste nu när han är här i Stockholm och hälsar på!

 


En bild säger mer än tusen ord


LYCKAD HELG!

Rubriken säger allt.
Nyköping levererade än en gång. Och det är alltid lika jobbigt att åka därifrån, speciellt från min kära syster som jag saknar varje minut! ♥








WOOOOPIE



Mot nyköping! partyyyytime!


SÖTASTE KILLEN!



Bra dag, fyndat på rean och gosat med Vincent. Bebisar är ju det sötaste som finns! Fina killen ♥

Imorgon är det back to work, men snart helg och då blir det nyköping och utgång med syster, sofi och elli. Kommer bli kanoners! Jag ♥ Nyköping. Om vädret tillåter sitter vi nog på vallarna och förfestar med lite jordgubbar och tjejsnack. Awesome!

Nu ska jag krypa ner under mitt sköna täcke. Klockan ringer om 6 timmar, blä.

Good night, sleep tight!


FASTER ERIKA!

Äntligen en ledig dag. Den spenderar jag på stan, för mig själv. Och hur skönt ska inte det bli, får gå precis vart jag vill, i mitt eget tempo. Det gillar vi! En lunch med Elli blir det också såklart :-)

Glömde ju nämna det viktigaste som hänt igår, förstår inte hur jag kunde glömma det. Jag har blivit faster åt en liten pojke, fyra dagar gammal är han nu. Så efter stan ska jag pussa på honom, längtar massor. Han är så fin! ♥

Puss och kram!


LOVE.



As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar denna fina människa. Min kusin och bästa vän.
Våra kvällar, vi behövde inte göra något, ändå hade vi roligt. Min trygghet. Jag kan med all säkerhet säga att ingen, absolut ingen är som Cilla Lindberg. Vad vore jag utan dig? Älskar dig, min andra halva! ♥


Stockholm.

Helt otroligt att det fortfarande finns folk som är inne på min blogg, har inte uppdaterat på vet inte hur länge. Men nu ska ni allt få en uppdatering, trogna läsare.

Stockholm levererar, har kommit in i detta liv och jag börjar vänja mig vid att vara ifrån mina nära och kära, fast jag saknar er varenda dag. Och jag är inte hel utan er vid min sida.

Men man kan säga att vänskapen testas och jag vet med all säkerhet vilka som är mina äkta vänner och vilka som inte är det. Måste säga att jag är besviken på många. Och lite chockad också. Men sånt är livet. Tack till er som har tid att skicka iväg ett sms då och då, och ni som slår en pling när man minst anar det. Det värmer.

Något förjävligt som har hänt är att min iphone blev stulen förra helgen. Av två idioter som tog den från min väska och sprang iväg. Nu får vi bara hoppas på att folksam har lite hjärta och att jag får tillbaka den på hemförsäkringen.
Håller tummarna.

Har inte så mycket fritid för tillfället, jobbar hela dagarna, men cash is king. Och om tre veckor får jag njuta 10 dagar i solen med mina fina vänner, helle och vanessa. Portugal, here we come! Tre veckor semester är välbehövligt, och en tripp upp till familjen är mer än behövligt. Saknar mamma och pappa! ♥


RSS 2.0