DAGENS SANNING!

Den flicka du kallade fet, hon svälter och har förlorat över 15 kg. Pojken du sa var dum, han har inlärningssvårigheter och studerar 4 timmar varje natt. Den flicka du sa var ful, hon tillbringar timmar att sätta på smink i hopp om att folk kommer att gilla henne. Pojken du tog krokben på, han är blir misshandlad hemma.
Det är inte alltid folk är som du tror.


Sad but true.


6 DAGAR KVAR!

Dagen har jag spenderat med Sandra, vi har skrivit på lägenhetskontraktet, lunchat på kungshallen, kollat runt lite på stan, ätit en Mcflurry på donken och sen kramade vi varandra hejdå. Vi syns på fredag igen! ♥

Annars så väntar jag på att det ska bli måndag för då kommer min pappa. Alla som känner mig vet att jag är en papapgris så ni kan förstå(åtminste försöka förstå) hur mycket jag längtar. Mosters skitunge blir 4 år så hela den helgen spenderar jag med min familj, dock saknas Emilia :/ Men henne träffar jag om ca 5 veckor!

Sitter bänkad framför tvn ikväll, gissar på att jag inte är ensam om det.

Puss och kram


SÖNDAGKVÄLL.

Nu börjar jag äntligen bli frisk och är redo att jobba imorgon, 11-21. Sen möter Sandra upp mig och vi far hem till mig, så mysigt när Sandra sover hos mig. Jag gillart :) Och på tisdag skriver vi lägenhetskontraktet, det känns BRA! Kommer kännas ännu BÄTTRE när det är gjort, men BÄST kommer det kännas när vi flyttar in om exakt 22 dagar :-) 

Har haft en underbar vecka hos min underbara syster. Myst med barnen, syrran, Nea osvosv. Det har varit sena kvällar med prat och skratt. Helt underbart. Dricka té och surra om allt möjligt är vi specialister på(och på att äta godis och dricka cola). Så det känns som vanligt jobbigt att åka härifrån, kommer sakna mia och barnen och alla fina tjejerna!

Det är såna här meningar som värmer mitt hjärta:
När vi hämta barnen från dagis tittar Tessan mig i ögonen och säger: Moster, jag har saknat dig såå mycket!
Och nu ikväll säger David: Ejika, du fåj sova häj brevid mig! ♥♥
Blödig som jag är tåras det självklart i mina ögon, älskar mina syskonbarn så mycket!


Sockertrollen för ett år sedan. Kan man bli sötare? Svar nej.


TJEJKVÄLL!

Efter att ha jobbat som en tok i ett x antal dagar så har jag åkt på en rejäl förkylning med feber som kommer och går. Så jag bestämde mig för att åka till Nyköping och bo hos syrran, för kan hursomhelst inte jobba. Och det var en lång kram när vi möttes på tågstationen, som jag saknat henne. Så kvällen har spenderats med hon, sofi och malin. Prat och skratt :) Sen kom Bibbi, med lite godsaker, en riktig tjejkväll! Så välbehövligt.

Saker att se framemot:
21/3 kommer världens bästa pappa och hälsar på.
1/4 blir jag sambo med min fina vän Sandra.
18/4 kommer min kära syster och hälsar på.
Och så kommer min helle någon gång i April!

längtar längtar längtar!


Och så en dagens:
Jag, mia, sofi och malin babblar på och så ringer det i Malins telefon och hon tittar på telefonen och säger:
"Det är hon jag brukar rida."

Vi dör av skratt och Malin går iväg, när hon kommer tillbaka säger hon:
"Jag hörde att det blev lite fel där, hahah."
Vi: "Lite? hahah."


RSS 2.0