SMILE, TEARS DON'T MAKE YOUR LIFE BETTER

Livet har sina goda stunder.. Men det kommer de stunder som inte är allt för goda och då gäller det att kämpa. När man är i en svacka så måste man för sitt eget bästa tänka "Det finns dom som har det värre". För så är det! hur vore livet om det var en dans på rosor? då hade man inte kunnat lära sig av sina misstag och det hade aldrig uppstått problem som man lär sig av att lösa. Det är ju så att ingen är perfekt. Man måste lära sig att glädjas åt det man har istället för att missunnas över det man inte har. För det är nog någonting vi alla människor gör. För det är så man fungerar. Det kommer alltid något gott ur det onda, kom ihåg det.

Denna söndagkväll har varit lugn precis som jag hade tänkt också. Frågan är ju hur man ska lyckas somna i god tid? klockan är redan elva, borde ju sova nu.. Blöö.

Nåja, skolan sätter igång imorgon. På ett sätt känns det bra, nu kommer det hända saker hela tiden och man gör nytta om dagarna :-) Vill bli frisk så jag kan sätta igång med träningen, är så taggad!

sleep tight ;-*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0